top of page

Sdílená kancelář = sdílené náklady

Začínáte podnikat, snižujete náklady nebo pracujete v režimu full remote a nevyhovuje vám domácí prostředí? Důvodů, proč využít sdílenou kancelář, najdeme spousty. Pojďme si ale něco říct ke kanceláři, kterou si můžete pronajmout přímo v centru Lovosic.


Co je projekt LOVO Start-up?

Start-up už je poměrně rozšířeným pojmem a většina z nás má povědomí o tom, že se za ním skrývá mladá začínající firma či projekt - často se společenským přesahem, inovativním řešením či dokonce revolučním nápadem. S takovými projekty jsou spojováni na jedné straně kreativní nadšenci a na straně druhé nízké počáteční náklady. A právě s těmi vám může pomoci projekt LOVO Start-up.


LOVO Start-up zahrnuje prostory konferenční místnosti a tzv. co-worku či co-workingu, tedy konceptu sdíleného pracovního prostoru. V něm mohou jednotlivci nebo firmy sdílet stejný kancelářský prostor. Tato koncepce umožňuje lidem, kteří pracují na různých projektech nebo pro různé společnosti, sdílet základní infrastrukturu jako stoly, židle, internetové připojení, společné zázemí (kuchyňky, konferenční místnost a sociální prostory) a další.


Jak LOVO Start-up funguje?

Prostory si můžete předem prohlédnout a osobně se domluvit na členství, které vám vyhovuje (vizte níže). Jako člen pak máte plný přístup do prostor sdílené kanceláře a jejího zázemí, pracovat tedy můžete 24/7 přesně dle takového rozvrhu, jaký vám stanovuje nadřízený, umožňuje váš harmonogram či vyžaduje vaše osobní vnitřní nastavení.


LOVO Co-work

Kapacita sdílené kanceláře je v tuto chvíli maximálně šest lidí a rozdělená je do dvou bloků po třech pracovních stolech. V místnosti najdete kromě stolů s kvalitními kancelářskými židlemi i flip chart, výdejník balené horké i chlazené vody, možnost tisku, prostor pro uložení dokumentů včetně zamykatelných šuplíků, pohodlný gauč pro odpočinek, dostatek světla a příjemnou Art Deco atmosféru. Každý má také po dobu platnosti členství možnost využít slevy na nabídku LOVO Café.


LOVO Start-up room

Tuto místnost si můžete pronajmout na konference, schůzky o vyšším počtu lidí či na prezentaci svým budoucím investorům. Maximální kapacita zde je 10 lidí a k dispozici je počítač a velkoplošná nástěnná obrazovka pro promítání podkladů.



Typ členství LOVO Co-work

Cena

jednodenní

350 Kč/ os.

měsíční

2.500 Kč/ os.


Chcete si zarezervovat vlastní místo v LOVO Start-upu? Kontaktujte nás na emailu produkce@cklovos.cz nebo na telefonním čísle 773 741 017 a začněte na svém projektu pracovat již zítra!


32 zobrazení
bottom of page